• slayt
  • slayt
Duyurular

Konu :V.Olağan Genel Kurul Toplantısı Hk.

 

V. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRI DUYURUSU

 

Değerli Üyemiz,

Derneğimizin V. Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Şubat 2020  Pazar Günü Saat 16:00’da   Kızılay Mahallesi Fevzi Çakmak 1 Sokak No:18/13 Kızılay Çankaya/ Ankara Adresinde  aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır.

Belirtilen günde çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 23 Şubat 2020  Pazar Günü aynı gündemle, aynı yer ve saate  nisapsız olarak yapılacaktır.

Sayın Üyelerimizin toplantıya katılmaları  dileğiyle saygılarımızla,

 

                                                                                                        YÖNETİM KURULU

GÜNDEM

  1. Açılış ve yoklama,
  2. Kongre Başkanlık Divanı Seçimi,
  3. Saygı Duruşu,
  4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetim Kurulu raporunun okunması ve müzakeresi,
  5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibra edilmesi,
  6. Yeni Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve İstişare Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
  7. Dernek Tüzüğündeki bazı maddelerin güncellenmesi,
  8. Dilek ve Temenniler,
  9. Kapanış,

 


her şey ünye için


ÜNYEM



Ankara Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Ankara'dan Ünye'ye; "Gurbetten Ünye'ye Vefa..."

Dernek Başkan Yardımcısı Murat Okçu, proje kapsamında Ankara’daki Ünyeliler ile Ünye’de yaşayan Ünyelilerin

tanıtılmasının hedeflendiğini söyledi.

Okçu; insanlar için mensubiyet bağı, aidiyet şuurunun çok önemli bir değer olduğuna dikkat çekerek; "Ankara'daki Ünyelilerin bu değerin farkında olarak yaşamalarını, kendilerini daha güçlü ve kuvvetli hissetmelerini ve gurbet yerinde bunlarla hayatlarına devam etmelerini önemsiyoruz." dedi.

Ankara Ünyeliler Derneği’nin kuruluşu ile ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Murat Okçu, “2012’de Ankara’da Ünyeliler Derneği kuruldu. Faaliyet alanımız, Ankara’daki Ünyelileri bir araya getirmek, tanıştırmak, Ünye hatıralarında buluşturmak olarak belirlendi. Gurbetteki Ünyelilere doğduğumuz yeri unutturmamak, kültür değerlerimize sahip çıkmak, gelenek ve göreneklerimizi korumak, yaşatmak öncelikli çalışma olanımız olarak kararlaştırıldı. Ayrıca Ünye'den Ankara'ya gelen hemşeri misafirlerimize yardımcı olmak, Ankara'daki işlerinde rehberlik yapmayı da çalışma alanımıza kattık." dedi.

90 bin TL tutarındaki bütçemiz kabul oldu

Murat Okçu, Gurbetten Sılaya Vefa projesiyle ilgili olarak şunları söyledi. "İfade ettiğim bu alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yararlı olduğumuz, sonuç aldığımız çalışmalarımız olduğu gibi eksik kaldığımız çalışmalarımız da oldu. Eksikliğimiz daha çok Ankara ile Ünye arasındaki hemşerilik ilişkisi üzerinde olduğundan bu konuda derinlikli bir çalışma yapmayı kararlaştırdık. Buna mukabil "Gurbetten Sılaya Vefa" adlı bir projemizle İçişleri Bakanlığı'na başvurduk. 90 bin TL tutarındaki bütçemiz kabul edildi. Proje ile hedefimiz, Ankara'daki Ünyelilerin, Ünye ile olan bağlarını tazelemek, zayıflayan bağları kuvvetlendirmek, Ünye'ye götürmek, sıla hasretlerini gidermelerine aracılık etmek, Ünye'yi ve Ünyelileri yakından görmelerini sağlamak, tanışma ve sohbet etme imkanları sağlamak olacak. Diğer taraftan Ünye'den idarecileri, STK temsilcilerini,  kanaat önderlerini, basın temsilcilerini Ankara'ya davet edip onları Ankara'daki Ünyelilerle buluşturmak projedeki hedefimizin bir diğer tarafı.

Hemşerilik bağlarını önemsiyoruz

İnsanlar için mensubiyet bağı, aidiyet şuuru çok önemli bir değer, yaşadığı sürece ayakta tutan bir güç ve kuvvettir.

Ankara'daki Ünyelilerin bu değerin farkında olarak yaşamalarını, kendilerini daha güçlü ve kuvvetli hissetmelerini ve gurbet yerinde bunlarla hayatlarına devam etmelerini önemsiyoruz."

Ziyaret Ankara Ünyeliler Dernek Başkanı İsa Korkmaz, Dernek Başkan Yardımcısı Murat Okçu, Dernek Muhasibi Nuray Tahmazoğlu, Dernek “Gurbetten Sılaya Vefa” projesi koordinatörü Havva Korkmaz, Dernek Yönetim Kurulu Üyeler Adem Tahmazoğlu ve Hasan Okuyucu’nun katılımı ile gerçekleşti.

 

Ünye KENT Haber


06 Ekim 2019

Okunma Sayısı: 396


13.59.36.203








DİĞER HABERLER

Ankara Ünyeliler Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top