Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
BAŞKENTTE ÜNYELİLER BULUŞMASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

nkara Ünyeliler Derneği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Ünye ile Ankara’da ki Ünyeliler arasında köprü konumunda olan dernek yeni bir projeye daha imza atıyor.Proje kapsamında ,Ankara Ünyeliler Derneği “gurbetten Ünye’ye vefa” adlı projenin açılış ve tanıtım toplantısına hazırlık için bir araya geldi.Toplantıda 2 Kasım’da Monec otelde yapılacak olan açılış ve tanıtım toplantısı hakkında istişare amaçlı yönetim kurulu ve üyeler akşam yemeği programında bir araya gelerek hazırlıklara başladı.

18.204.55.168