Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
KAYMAKAM ÜMİT HÜSEYİN GÜNEY ZİYARETİ

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney Ankara'da Ankara Ünyeliler Derneğini ziyaret ettiler.Ziyarette Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet TÜRKÖZ ve çok sayıda  dernek üyeleri hazır bulunarak Sayın Kaymakamımızı karşılamışlardır.Toplantıda Dernek tarafından yapılan faaliyetler ve yürütülmekte olan "Gurbetten Ünyeye Vefa" projesinde gelinen nokta ve bu proje kapsamında Ünye'de yapılacak faaliyetler üzerinde konuşmalar gerçekleştirilmiştir.Ayrıca Sayın Kaymakam bey son zamanlarda Ünye'de üzerinde çalıştıkları projeler hakkında katılımcılara bilgiler vermişlerdir. Ziyaret ikramlar ve hoş sohbetlerin ardından sona ermiştir.

17.02.2020

3.239.56.184