• slayt

V. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRI DUYURUSU

Değerli Üyemiz,

Derneğimizin V. Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Şubat 2020  Pazar Günü Saat 16:00’da   Kızılay Mahallesi Fevzi Çakmak 1 Sokak No:18/13 Kızılay Çankaya/ Ankara Adresinde  aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır.

Belirtilen günde çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 23 Şubat 2020 Pazar Günü aynı gündemle, aynı yer ve saate  nisapsız olarak yapılacaktır.

Sayın Üyelerimizin toplantıya katılmaları  dileğiyle saygılarımızla,

Ankara Hava Durumu
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 7,7975   7,8116
EURO 9,2988   9,3156

Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Ziyaretçi Bilgileri
Bugün: 26
Dün: 21
Toplam: 5934
HAKKIMIZDA

ANKARA ÜNYELİLER DERNEĞİ OLARAK

MİSYONUMUZ: Kaliteli ve sürdürülebilir insanca yaşamın herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz. Ünyeliler Ailesi, Ankara ve taşradaki gurbetçiler ve tüm hemşehrilerimiz olarak BİZ OLABİLMENİN getirileri için çalışıyoruz ve bunun için varız. Bunları kültüre odaklı, Ünye ortak paydasında karşılık beklentisiz artı değer yaratan hizmetler ortaya koymak adına yaparız. İnsanlık ve vatandaşlık bağlamında Ünyelilere hitap ederiz.

VİZYONUMUZ: Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla taşradaki, Ünye ve hinterlandındaki erkleri devreye sokarak öncü kültürel, aktif, paylaşımcı, fayda üreten sosyal bir sivil toplum örgütü olmak.

Ankara Ünyeliler Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.