• slayt

V. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRI DUYURUSU

Değerli Üyemiz,

Derneğimizin V. Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Şubat 2020  Pazar Günü Saat 16:00’da   Kızılay Mahallesi Fevzi Çakmak 1 Sokak No:18/13 Kızılay Çankaya/ Ankara Adresinde  aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır.

Belirtilen günde çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 23 Şubat 2020 Pazar Günü aynı gündemle, aynı yer ve saate  nisapsız olarak yapılacaktır.

Sayın Üyelerimizin toplantıya katılmaları  dileğiyle saygılarımızla,

Ankara Hava Durumu
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 7,1593   7,1722
EURO 8,4860   8,5012

Özlü Sözler
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Ziyaretçi Bilgileri
Bugün: 8
Dün: 22
Toplam: 4455

Hepimizin, Ünye'nin bağrından kopmuş, Ankara'da yaşayan yarım gurbetçileriz. Önce yaşama tutunmak, sonra yükselmek ve yer edinebilmek için büyük bir özveri içinde mücadele veriyoruz. Kimimiz bu kentte yerleşik düzene geçtik. Ancak hepimizin, Ünye ile maddi, manevi ve duygusal bağı devam etmektedir. Her ne kadar uzaklarda geçse de hayatımız Ünye'den kopmamız mümkün değildir. Biliriz ki, doğup büyüdüğümüz yörenin taşına/toprağına gönül bağımız vardır lâkin söz konusu Ordu/Ünye ise; çok farklı, apayrı bir SEVDADIR, her karesi... Ne mutlu sizlere ve bizlere ki bu sevdayı canlı tutuyoruz, buradan hareketle; tüm emeği geçenlere teşekkürü borç bilirim. Saygılarımla,,, İsa KORKMAZ Ankara Ünyeliler Dernek Başkanı

İsa Korkmaz
Okunma Sayısı: 73

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Ankara Ünyeliler Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.