Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Dernegimizin Amacı

Derneğimizin Amacı

Uzun yıllar Derneklerin amacı, birlik ve beraberlik içinde bir şeyler yapmak, aynı
zamanda hemşerileri ile bir arada olmak için kurulmuştur. İlk başlarda belki biraz
heves, biraz heyecan içinde faaliyetlerini sürdürmekteler. kim nerede, ne iş yapıyor
anlayışı ile gerek işadamlarını, gerekse bürokratlarımızı bir araya getirerek, yöremizin
sorunlarını ortaya koymalı. Hemşeriler arasında birer köprü vazifesi üstlenmeli.
Ankara’da hemşeriler adına bir dernek faaliyeti yürütülüyorsa, vatandaşlarımızı
unutan değil, daima hatırlayan bireyler olmalıdır diye konuştu.