İsa Korkmaz beşinci kez güven tazeledi

2011 yılında kurulan Ankara Ünyeliler Derneği’nin 5. olağan genel kurulu dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülüp oylandığı kongrede Dernek Başkanı İsa Korkmaz tek liste ile seçime girerek yeniden başkan seçildi.

Kongre sonrası konuşan Başkan Korkmaz, “2011 yılında kurulan derneğimiz bugüne kadar güzel çalışmalara imza attı. Bugün de birlik içinde genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Derneğin aynı zamanda kurucu üyesiyim. 4 dönemdir derneğin Başkanlığını yürütmekteyim. Ankara’da yaşayan Ünyelilerin bir araya gelebileceği bir ortam oluşturmaya çalıştık. Son olarak Gurbetten Sılaya Ünye projemizi hayata geçirdik. Bu vesile ile önümüzdeki günlerde Ünye’de bir program gerçekleştireceğiz. Ben genel kurulumuza katılım sağlayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

İsa Korkmaz Başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu; “İsa Korkmaz, Sebahattin Yıldırım, Murat Okçu, Abdullah Şahin, Nuray Tahmazoğlu, Kemal Güler, Zekai Yıldız, Turgut Yıldıran, Hüseyin Kısbet, Şakir Gürel ve Serab Şimşek.”

Danışma Kurulu ise şu isimlerden oluştu; “İsmail Faruk Aksu, Mustafa Hamarat, Yavuz Selim Kıran, Hasan Okuyucu, İbrahim Çakır.”

3.238.147.211