ANKARA ÜNYELİLER DERNEĞİNİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİ

Ankara’da bulunan iş, sanat, siyaset ve bürokrasi çevresinin bir araya geldiği iftar programına katılanlar, dostlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu da bu vesileyle yaşadılar.

Ayrıca iftar programına Ak parti Ünye Belediye Başkan Aday adayı aynı zamanda kentsel dönüşüm uzmanı mimar Nihat Şen ve Yavuz Selim Kıran katıldı.

Programda konuşan Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz,”Derneğimiz Ankara’da ve diğer yerlerde yaşayan Ünyelileri bir sofrada toplamak ve Ünye’nin sosyal ve kültürel yaşatılmasını sağlamak aracıyla kurulmuştur.Bu kapsamda memleketine uzakta yaşayan hemşerilerimizi dayanışma ve istişare içerisinde bu güne özel olarak toplandık.Memleketine uzak hemşerilerimizle beraber olmak, sorunları çözmek onlarla özlem gidermek amacıyla her yıl olduğu gibi bu günde Ankara Ünyeliler Buluşmasını gerçekleştirdik” dedi.

Program, İftar programına aileleriyle birlikte gelenlerin kendi aralarında yaptığı sohbetlerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

18.Mayıs.2019

3.230.76.48